Kazim vindt in Mexicaanse hekkensluiter zijn vijftiende werkgever

2 januari 2019, 11:38   Bijgewerkt: 2 januari 2019, 12:24

Colin Kazim-Richards is alweer toe aan zijn vijftiende club. De Turkse oud-spits van Feyenoord gaat aan de slag bij het Mexicaanse Tiburones Rojos de Veracruz, zo maakte de club bekend via de officiële kanalen. "In fysiek opzicht ben ik in orde, al kan je nooit honderd procent zijn als je geen wedstrijden speelt."

De Mexicaanse club is na Bury, Brighton & Hove Albion, Sheffield United, Fenerbahçe, Toulouse, Galatasaray, Olympiakos, Blackburn Rovers, Bursaspor, Feyenoord, Celtic, Coritiba FC, Corinthians en Lobos BUAP. Bij de laatstgenoemde club maakte hij in een half jaar drie doelpunten.

Nu gaat hij dus bij de Mexicaanse hekkensluiter aan de slag. Kazim-Richards is blij met zijn nieuwe club. "Er waren verschillende opties, maar na een gesprek met de presicent en de trainer, was het een gemakkelijke keuze. In fysiek opzicht ben ik in orde, al kan je nooit honderd procent zijn als je geen wedstrijden speelt."

Kazim, die van 2014 tot 2016 bijna vijftig wedstrijden voor Feyenoord speelde, omschrijft zichzelf als iemand die altijd honderd procent geeft. "Ik ben een winnaar en houd niet van verliezen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen