Swart vindt dat zijn cliënt Van de Beek toe is aan een nieuwe stap

2 januari 2019, 11:25

Sjaak Swart vindt dat Donny van de Beek toe is aan een nieuwe stap in zijn voetbalcarrière. De belangenbehartiger van de 21-jarige middenvelder van Ajax vertelt dat in een gesprek met De Telegraaf, waar ook de innige band tussen het tweetal aan bod komt.

Swart en Van de Beek zijn namelijk veel meer dan zaakwaarnemer en voetballer. De Ajax-legende krijgt de prof vaak over de vloer. "Het is nu iets minder, omdat we vaak op de club ontbijten. Dan rijd ik na een bakkie thee en een cracker naar Ajax. Voor s'avonds neem ik wel eens een visje of Thais eten mee."

Van de Beek blijft geregeld een nachtje slapen bij zijn zaakwaarnemer, die vindt dat zijn cliënt toe is aan een nieuwe stap. Volgens Swart wordt Van de Beek onderschat bij Ajax. "Had Donny die kans in München tegen Bayern gemaakt, dan was hij voor vijftig miljoen naar Duitsland vertrokken. Ik kan hem adviseren en als Ajacied zie ik hem het liefst bij Ajax blijven. Maar na zo'n honderd Eredivisie-duels is Donny klaar voor een volgende stap."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen