Gisteren gemist: Spurs en Arsenal winnen, Ajax wil Lainez graag

2 januari 2019, 00:30   Bijgewerkt: 1 januari 2019, 23:39

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de dag daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op nieuwjaarsdag.

Ajax heeft veel over voor de komst van Lainez

Ajax heeft er veel voor over om Diego Lainez nog tijdens deze winterstop binnen te halen. De Amsterdammers willen hem de duurste Mexicaanse jeugdspeler ooit maken die naar Europa vertrekt, door hem voor elf miljoen euro, plus bonussen én een doorverkooppercentage naar Nederland te halen.

Tottenham schiet uit starblokken en kan topper rustig afwachten

Tottenham Hotspur is in het nieuwe jaar uit de startblokken geschoten. Spurs zette Cardiff City erg eenvoudig opzij (0-3) en is Manchester City in ieder geval voorlopig voorbij op de ranglijst. Een prettige opsteker, omdat Tottenham zaterdag het jaar nog afsloot met een gevoelige nederlaag tegen Wolverhampton Wanderers (1-3).

Van Breukelen over periode bij KNVB, zijn boek, EK '88 en Oranje

Verguisd. Beschimpt. Kapot gemaakt. Hans van Breukelen vertrok in 2017 als een verliezer uit Zeist. Hij kreeg keiharde terechte kritiek op zijn functioneren, maar ook ongegronde kritiek, bijvoorbeeld op zijn persoon. De Europees Kampioen van 1988 incasseerde zijn nederlaag, maar krabbelde niet voor het eerst in zijn leven weer op. Hij schreef afgelopen jaar het boek 'Maak je comeback', waarmee hij hoopt anderen te helpen om daar ook de juiste kracht te vinden. Een monoloog over de KNVB.

Vitesse stalt Karami bij NAC Breda: "Goede uitkomst"

Vitesse verhuurt Khalid Karami aan NAC Breda. Dat melden beide clubs op nieuwjaarsdag. De 29-jarige verdediger maakt het seizoen af in Brabant, waar hij herenigd wordt met Mitchell van der Gaag. Het duo werkte in het verleden al samen bij Excelsior.

Arsenal spoelt nasmaak van pak slaag weg met zege op Fulham

Arsenal heeft de kater van de fikse nederlaag tegen Liverpool (5-1) weggespoeld. De Londenaren zegevierden op nieuwjaarsdag in het stadsonderonsje tegen Fulham: 4-1. De op papier royale zege was geflatteerd, want Arsenal had het lange tijd moelijk met Fulham.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen