Vitesse stalt Karami bij NAC Breda: "Goede uitkomst"

Vitesse stalt Karami bij NAC Breda: "Goede uitkomst"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

1 januari 2019 – Vitesse verhuurt Khalid Karami aan NAC Breda. Dat melden beide clubs op nieuwjaarsdag. De 29-jarige verdediger maakt het seizoen af in Brabant, waar hij herenigd wordt met Mitchell van der Gaag. Het duo werkte in het verleden al samen bij Excelsior. 

Karami verruilde afgelopen zomer Excelsior voor Vitesse, maar de rechtsback speelde géén enkele Eredivisie-wedstrijd voor de Arnhemmers. "Voor mij biedt deze verhuur een goede uitkomst", geeft de NAC-aanwinst aan op het clubkanaal van de Parel van het Zuiden. "Ik heb hele goede ervaringen met de trainer opgedaan bij Excelsior. Dat opgeteld bij het gegeven dat NAC een prachtige club is met een stadion vol mensen die echt leven voor het voetbal gaf mij de doorslag om voor NAC te kiezen."

De Amsterdammer begon zijn profcarrière bij Go Ahead Eagles. Na twee seizoenen in Deventer vertrok hij naar Excelsior. Met de Kralingers promoveerde Karami naar de Eredivisie.

Reacties

gerelateerd