Kane wil na goed WK eindelijk een beker winnen met Engeland

Kane wil na goed WK eindelijk een beker winnen met Engeland

1 januari 2019 – Voor Engeland moet 2019 het jaar worden waarin het land eindelijk weer eens een prijs gaat pakken. Na de goede prestaties op het WK in Rusland en het winnen van de Nations League-poule is het volgens aanvoerder Harry Kane wel weer eens tijd dat zijn land een beker omhoog mag houden, voor het eerst sinds het WK in 1966.Dat vertelt hij in een groot interview in The Daily Telegraph. "Het WK voelde als een begin van iets nieuws en dat is voor ons het belangrijkste. De zomer was geweldig, het was belangrijk dat wie die lijn in de Nations League doortrokken", aldus de aanvaller van Tottenham Hotspur. "Tegen Kroatië (thuis) en Spanje (uit) hebben we hele goede wedstrijden gespeeld."

De ingezette lijn van in Rusland wil de spits graag ook laten zien in de Nations League. "Een mooie kans om een beker te winnen. En als we die winnen, wordt het ook weer makkelijker om de volgende te winnen", legt Kane uit. "Dat geeft ons vertrouwen in een nog beter EK 2020."

Engeland is in de Nations League de opponent van het Nederlands elftal, waarin op 6 juni de halve finale wordt gespeeld tegen Engeland. De winnaar van Portugal - Zwitserland gaat bepalen wie de andere finalist wordt naast Nederland of Engeland.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. donderdag 4 maart 2021

  2. woensdag 3 maart 2021