Gisteren gemist: Sierhuis naar Groningen, Nasri maakt rentree

1 januari 2019, 20:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de dag daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 31 december.

Sierhuis naar Groningen, Cassierra terug naar Ajax

Zoals verwacht verkast Kaj Sierhuis naar FC Groningen. Ajax verhuurt de twintigjarige spits voor de komende anderhalf jaar aan de noorderlingen. Mateo Cassierra bewandelt de omgekeerde weg. De Colombiaanse aanvaller wist geen potten te breken en keert na een mislukte huurperiode terug naar Amsterdam.

Nasri blaast bij West Ham carrière nieuw leven in

Samir Nasri maakt bij West Ham United zijn rentree in het profvoetbal. De 31-jarige Fransman trainde de voorbije tijd al mee bij de huidige nummer elf van de Premier League. Tijdens zijn proefperiode heeft de aanvaller de technische staf van West Ham weten te overtuigen van zijn kwaliteiten.

Huddersfield verhuurt Van La Parra aan Middlesbrough

Huddersfield Town verhuurt Rajiv van La Parra voor de rest van het seizoen aan Middlesbrough. Dat maakt de Premier League-club maandagmiddag via de officiële kanalen bekend. Van la Parra kreeg aan het begin van het seizoen nog speeltijd in Huddersfield, maar speelde sinds begin oktober geen minuut meer.

AZ neemt afscheid van Sadiroglu en pas aangetrokken Dekker

AZ heeft op de laatste dag van het jaar besloten om afscheid te nemen van het duo Ogulcan Sadiroglu en Vince Gino Dekker. Vooral het vertrek van de laatstgenoemde is opvallend, want hij is pas sinds deze zomer actief in Alkmaar.

Emery krijgt geldboete voor trappen bidon richting publiek

De Engelse voetbalbond FA heeft Arsenal-trainer Unai Emery beboet voor 'ongepast gedrag' tijdens het uitduel met Brighton & Hove Albion. Uit frustratie schopte de oefenmeester een bidon weg en raakte daarmee een supporter. Zijn woede-uitbarsting levert hem een boete van 9.000 euro op.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen