De redactie van FCUpdate.nl wenst u een gelukkig nieuwjaar!

De redactie van FCUpdate.nl wenst u een gelukkig nieuwjaar!

1 januari 2019 – Alle medewerkers van FCUpdate.nl wensen u een gelukkig, gezond én vooral sportief nieuwjaar. Wat het Nederlands elftal betreft was 2018 een jaar van uitersten. We waren niet aanwezig bij het WK in Rusland, maar onder Ronald Koeman werd de weg omhoog weer ingeslagen en wonnen 'we' onze poule in de Nations League. Ook onze Vrouwen presteerden wisselend, maar gaan wel naar het eindtoernooi in Frankrijk.Daarom staat ons - naast het Champoins League-geweld van Ajax, Eredivisie-spektakel en KNVB Beker-drukte - een drukke, maar mooie voetbalzomer te wachten. Tussendoor moeten de mannen van Koeman zich wel plaatsen voor het EURO 2020, maar dat lijkt, ondanks dat Duitsland in de poule zit, een relatief simpele opgave. Wat dat betreft zal 2019 ongetwijfeld succesvoller worden dan 2018.

Verder is het de vraag of de Nederlandse talenten nog houdbaar zijn in de Eredivisie. Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong staan vaker op de Spaanse voorpagina's van de kranten dan het weerbericht; PSV'ers Pablo Rosario, Steven Bergwijn en Denzel Dumfries hebben in de laatste maanden ook een mooie naam gevestigd. Het voetbal lacht Nederland weer toe en daar zijn wij als redactie ontzettend blij mee. 

Ook in het nieuwe jaar houden wij, FCUpdate.nl, u uiteraard weer van alles op de hoogte. Hopelijk van veel mooiste sportieve successen: daar bent u toch ook weer bij?

Meer nieuws

  1. donderdag 4 maart 2021

  2. woensdag 3 maart 2021