NEC versterkt technische staf met performance manager

31 december 2019, 18:54

NEC heeft per direct Michael Lindeman toegevoegd aan de technische staf van het eerste elftal. Lindeman krijgt in Nijmegen de verantwoordelijkheid over de fysieke begeleiding van de spelers. Daarnaast zal hij de overige specialisten in het begeleidingsteam van het eerste elftal en de jeugdopleiding adviseren.  

"Met Michael halen we veel kennis en ervaring binnen op het fysieke terrein. We willen bij N.E.C. graag de komende jaren toewerken naar een zo professioneel mogelijk klimaat rondom het eerste elftal. In het dagelijkse voetbal is de fysieke gesteldheid van spelers van groot belang en daarom hebben we deze extra investering gemaakt voor dit seizoen", aldus algemeen directeur Wilco van Schaik

"Michael zijn primaire focus ligt op het eerste elftal, maar hij zal zeker ook zijn ervaring over gaan brengen op de overige specialisten rondom ons eerste elftal en in de academie", vervolgt de directeur. "Daarnaast hebben we Michael gevraagd ons aan het einde van een seizoen een advies te geven richting de toekomst. Michael zijn CV spreekt voor zich en van zijn kennis en kunde kunnen we allemaal profiteren."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen