Huddersfield verhuurt Van La Parra aan Middlesbrough

31 december 2019, 16:34

Huddersfield Town verhuurt Rajiv van La Parra voor de rest van het seizoen aan Middlesbrough. Dat maakt de Premier League-club maandagmiddag via de officiële kanalen bekend. Van la Parra kreeg aan het begin van het seizoen nog speeltijd in Huddersfield, maar speelde sinds begin oktober geen minuut meer.

Van La Parra hoopt bij Middlesbrough, dat vijfde staat in de Championship, wat meer aan spelen toe te komen. "Rajiv is 27 en het is begrijpelijk dat hij regelmatig wil spelen. Daar zijn op dit moment bij Huddersfield geen mogelijkheden toe. We wensen hem de rest van het seizoen veel succes bij Middlesbrough", aldus trainer David Wagner.

Van La Parra kwam in het huidige seizoen vijf keer in actie voor Huddersfield Town, dat met Terence Kongolo nog een Nederlander onder contract heeft. De aanvaller speelt sinds 2016 in Huddersfield en stond in de vorige jaargang het gros van de competitiewedstrijden in de basis. In het verleden speelde Van La Parra bij Feyenoord (jeugd), Caen, sc Heerenveen, Wolverhampton Wanderers en Brighton & Hove Albion.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen