Sierhuis naar Groningen, Cassierra terug naar Ajax

31 december 2019, 16:15   Bijgewerkt: 31 december 2019, 17:25

Zoals verwacht verkast Kaj Sierhuis naar FC Groningen. Ajax verhuurt de twintigjarige spits voor de komende anderhalf jaar aan de noorderlingen. Mateo Cassierra bewandelt de omgekeerde weg. De Colombiaanse aanvaller wist geen potten te breken en keert na een mislukte huurperiode terug naar Amsterdam.

Eerder had zaakwaarnemer Nikkie Bruinenberg al laten doorschemeren dat Sierhuis op weg was naar Groningen. Onder voorbehoud van de medische keuring maakt de jonge spits de (tijdelijke) overstap naar de Trots van het Noorden. De nummer vijftien van de Eredivisie heeft in de overeenkomst met Ajax een optie tot koop bedongen.

Sierhuis speelde dit seizoen nog drie wedstrijden in de hoofdmacht van Ajax, maar had weinig perspectief op meer minuten. Ook bij Jong Ajax was de talentvolle aanvaller niet altijd zeker van een basisplaats. In de Eerste Divisie mocht hij dit seizoen acht keer starten en vijf keer invallen. Hij maakte dit seizoen vier doelpunten bij de beloften.

Dat Cassierra na een half jaar terugkeert naar Ajax, is eveneens geen verrassing. De Colombiaan maakte nimmer indruk in het Groningen-shirt en wist in tien competitiewedstrijden slechts één keer het doel te vinden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen