Neuer had veel blessures en was bang om te moeten stoppen

31 december 2019, 12:07

Manuel Neuer vreesde even voor het einde van zijn loopbaan. De Duitse doelman (32) miste bijna het gehele vorige seizoen door voor de derde keer in korte tijd een voetbreuk op te lopen. "Bij een nieuwe terugval voor het WK had mijn carrière er mogelijk op gezeten."

Die onthulling doet de international in een interview met de Süddeutsche Zeitung. Enkele maanden voor het wereldkampioenschap in Rusland werd duidelijk dat het een race tegen de klok werd om het eindtoernooi te halen. "Ik ben tot het uiterste gegaan om fit te worden. Bij een nieuwe terugval voor het WK had mijn carrière er mogelijk op gezeten."

Met een fitte Neuer ging de toenmalig geregend wereldkampioen Duitsland af in Rusland, want het mocht na drie groepswedstrijden al naar huis. Daar baalde hij van, maar zijn hernieuwde fitheid vond hij ook een groot pluspunt. Hij is daarom ook nog niet van plan om af te zwaaien bij Die Mannschaft. "Ik voel me nog bijzonder hongerig en wil nog titels winnen. De frans moeten opnieuw een team zien dat plezier uitstraalt. Op die manier moeten we ze terug naar de stadions lokken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen