Guardiola vindt Liverpool misschien wel de beste ploeg ter wereld

31 december 2019, 09:00

Pep Guardiola moet in 2019 met Manchester City in de achtervolging om koploper Liverpool te achterhalen. De manager kent met zijn ploeg een moeizame maand december en ziet dat de titelrivalen van Jürgen Klopp nauwelijks steken laat vallen. "Liverpool is misschien wel de beste ploeg ter wereld."

Daar waar Guardiola en de zijnen in december van Chelsea, Crystal Palace en Leicester City verloren, maakte Liverpool in de zeven wedstrijden geen enkele misstap. Zodoende is het gat tussen beide ploegen gegroeid naar zeven punten. Guardiola is gecharmeerd en onder de indruk van Liverpool en laat in gesprek met de BBC geen compliment achterwege.

"Liverpool is misschien wel de beste ploeg ter wereld en ze zijn in topvorm. Dat moeten we accepteren", stelt de Spanjaard. "We kunnen alleen maar ons werk doen en dan zien we het wel."

City kan donderdag in eigen huis het gat met de koploper verkleinen tot vier punten. Liverpool komt namelijk naar het Etihad Stadium. Verliest City de topper van de ploeg van Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum, wordt het verschil tien punten en lijkt de titel in januari al behoorlijk uit zicht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen