Volop lof in Engeland voor 'fantastische' Wijnaldum

31 december 2019, 07:38

Koploper Liverpool is verguld met het feit dat Georginio Wijnaldum een van de middenvelders van de succesformatie is. Manager Jürgen Klopp koestert de Oranje-international na de eclatante 5-1 overwinning op Arsenal. "Hij is een fantastische speler."

De complimenten blijven ook twee dagen na de ruime winst op de Londenaren nog volop gestrooid worden. In gesprek met The Liverpool Echo laat Klopp weten blij te zijn met Wijnaldum. "Hij is een fantastische speler. Hij combineert veel dingen die je nodig hebt." De veelzijdigheid van Gini is een van zijn grootste pluspunten, vindt hij. "Ik weet niet eens meer op hoeveel posities hij heeft gespeeld. Hij kan op alle drie de positief op het middenveld uit de voeten en dat is erg fijn."

Ook in de Engelse media werd het optreden van de 53-voudig international geroemd. Hij schopte het zelf tot Team of the Week en BBC-analist legt uit waarom. "Wijnaldums optreden tegen een totaal overklast Arsenal is nog een reden waarom de Merseyside-club haarzelf terugvindt in zo'n glorieuze positie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen