Koppers kwakkelt al anderhalf jaar bij PEC: "Ik was er klaar mee"

30 december 2018, 13:18

In het shirt van PEC Zwolle beleeft Dico Koppers een ongelukkige tijd. Al anderhalf jaar lang komt de vleugelverdediger amper in actie. Twee zware achillespeesblessures zijn daar de hoofdreden van. Toch blijft hij positief. "De laatste stap is dat ik weer het veld op ga en de groepstraining zal hervatten."

In de zomer van 2017 maakte Koppers de overstap van Willem II naar Zwolle. Tijdens een potje voetvolley ging het mis en liep hij een ernstige achillespeesblessure op. "Ik had nooit het gevoel dat ik echt goed op weg was. Het zal wel tijd nodig hebben, dacht ik", blikt hij terug op zijn herstel in een interview met De Stentor.

De pijn verdween, maar in februari ging het weer mis omdat hij weer zijn achillespees ernstig blesseerde. "Komt dit überhaupt nog goed?", vroeg Koppers zich hardop af. "Ik was er klaar mee. Ik had even geen zin meer, ook omdat ik wist dat het nu nog moeilijker zou worden om terug te keren."

De terugkeer is echter wel bijna aanstaande. "Ik lig goed op schema, maar we overhaasten niks. Ik kan vrijwel weer alles. De laatste stap is dat ik weer het veld op ga en de groepstraining zal hervatten."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen