Gestopte Overtoom wijdt incident bij AZ aan etiket 'lastige jongen'

30 december 2018, 13:06

Willie Overtoom was een smaakmaker bij Heracles Almelo, maar na zijn overstap naar AZ ging zijn loopbaan als een nachtkaars uit. De inmiddels gestopte middenvelder (32) stond naar eigen zeggen te boek als een 'lastige jongen' en denkt dat een incident in zijn periode bij AZ daar debet aan is geweest.

In zijn tweede periode bij AZ kreeg hij van trainer Gertjan Verbeek te horen dat hij 'alleen maar had lopen kloten' op een training, zo vertelt Overtoom in gesprek met De Gooi- en Eemlander. "Ik trainde ook niet goed, maar soms heb je wel eens van die momenten dat je gewoon geen pepernoot raakt. Het bleken assistent-trainers Martin Haar en Piet Keur te zijn geweest die dat tegen Gertjan hadden gezegd."

Wat volgde was een boze Overtoom die verhaal ging halen bij het duo: "Ik heb ze duidelijk gemaakt dat ze het gewoon tegen mij moeten zeggen als ze ergens mee zitten. Zo ga je niet met elkaar om."

Vervolgens had Overtoom bij nieuwe geïnteresseerde clubs het vermoeden dat ze hem als een moeilijke jongen zagen. "Ik weet niet waar dat op gebaseerd is. Het zal misschien met dat van Haar en Keur te maken hebben. Het is jammer dat wanneer je hier in Nederland buiten de lijntjes kleurt, je meteen een probleemgeval bent."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen