Van Dijk: "Geweldige tijd om Liverpool-speler of -fan te zijn"

29 december 2018, 21:35

Virgil van Dijk geniet momenteel volop van het spelen bij Liverpool. De centrale verdediger droeg tegen Arsenal de aanvoerdersband en won met zijn ploeg van The Gunners (5-1). Ondanks dat hij daardoor met The Reds een forse voorsprong heeft in de titelstrijd, wilde hij niet op de zaken vooruit lopen. "Alles is mogelijk. Dit is zoals we zouden moeten spelen en dan is alles mogelijk."

Dat vertelt hij op de clubsite van Liverpool. "Maar we moeten nog zeker dingen verbeteren", bleef Van Dijk ook kritisch op het optreden van zijn ploeg. "We willen vooral zo doorgaan en heel hard blijven werken. De intensiteit hoog houden en zorgen dat we het goede doen." Al besefte hij ook dat hij moest genieten van het moment. "Dit is een geweldige tijd om Liverpool-fan en -speler te zijn."

Huilen

Manager Jürgen Klopp was ook tevreden met wat zijn ploeg had gebracht tegen Arsenal. Vooral verdedigend was de oefenmeester lovend over zijn ploeg, maar hij koos als hoogtepunt het feit dat Mohamed Salah de tweede penalty afgaf aan ploeggenoot Roberto Firmino, die zo een hattrick kon maken. "Ik moest bijna huilen, want we weten allemaal hoe groot Mo wil scoren. Dat was enorm aardig."

Lees ook: Liverpool kent geen genade met Arsenal en sluit in stijl 2018 af

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen