Letschert aast met FC Utrecht op derde plaats Feyenoord

28 december 2018, 20:41

Timo Letschert denkt dat FC Utrecht in de tweede seizoenshelft hoge ogen kan gooien. De centrale verdediger is ambitieus. Hij denkt dat het mogelijk is om Feyenoord - dat acht punten meer heeft - op de ranglijst te passeren.

"Het gevoel heerst binnen de groep dat we meer kunnen", begint Letschert zijn verhaal in gesprek met FOX Sports. "Het gat met Feyenoord is best groot, maar het is beter om te jagen dan naar beneden te kijken. Met deze selectie is de kans dit seizoen best groot dat we vierde of zelfs derde worden. Je kunt een historische prestatie neerzetten door derde te worden."

Utrecht is onder leiding van Dick Advocaat naar de vierde plaats gestegen in de Eredivisie. Nummers vijf en zes Vitesse en Heracles Almelo hebben slechts twee punten minder dan de Domstedelingen. AZ, dat zevende staat, ligt drie punten achter. Toch wil Letschert vooral naar boven kijken. "We moeten proberen boven de zestig punten uit te komen. Je moet jezelf extra doelen stellen waar je nog meer motivatie uit kunt halen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen