Fortuna Sittard gaat als tweede BVO samenwerking aan met Kika

27 december 2018, 13:25

Fortuna Sittard gaat officieel samenwerken met de Stichting Kinderen Kankervrij (Kika). Als tweede profclub, na sc Heerenveen, gaat de Limburgse club zich inzetten voor het goede doel. "In de voorbije maanden is intensief overleg geweest tussen ons als organisatie en de club. Het is prachtig om te zien hoe enthousiast men van uit Fortuna is om de samenwerking vorm en inhoud te geven", aldus Frits Hirschstein, één van de oprichters van Kika.

Fortuna Sittard hield afgelopen week tegen FC Groningen de eerste acties voor de stichting, iets dat de komende tijd een vervolg wordt gegeven. Wil Helwig, voorzitter van de werkgroep 'Fortuna Sittard Verbindt', is blij met de samenwerking. "Mooi om te zien dat ook bijvoorbeeld het Fortuna Supporters Collectief al heel actief is in deze via het uitbrengen van een Kika Supporters CD in de maand december. De opbrengst daarvan komt helemaal ten goede aan Kika."

Verder zijn er vaste plekken aangewezen op de tribune, die Kika elke week mag verkopen en waarvan de opbrengst naar de stichting gaat. Zo zal de samenwerking de komende tijd steeds meer aandacht krijgen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen