Emery biedt excuses aan nadat hij fans raakt met een flesje

27 december 2018, 11:29

Arsenal-trainer Unai Emery heeft zijn excuses aangeboden aan een aantal fans. De Spaanse coach trapte na het gelijkspel tegen Brighton & Hove Albion een fles weg, waarmee hij vervolgens supporters raakte. "Ik heb tegen ze gezegd dat het me speet."

Dat vertelde hij tegenover de Engelse media na het gelijkspel (1-1). "Het was niet zo hard, maar ik raakte een supporter. Dat was zeker niet met opzet. Ik was teleurgesteld, omdat we zo weinig konden doen in de slotminuten." Mede dankzij een [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/343662/locadia-en-propper-blij-met-doelpunt-van-locadia/,_blank,doelpunt van Jürgen Locadia] bleef The Gunners op een gelijkspel steken.

Om puntverlies te voorkomen wisselde Emery middenvelder Mesut Özil al in de rust voor Alex Iwobi, terwijl hij de Duitse middenvelder eerder al buiten de selectie liet. "Maar het was puur een tactische wissel", verzekerde Emery. "We hadden tijd nodig om meer balans te krijgen op het veld."

Dat lukte niet en dus leed Arsenal opnieuw puntverlies. "We zullen een stap extra moeten doen als het gaat om presteren", besefte de coach. "Maar ik ben wel tevreden met mijn spelers, met ons werk en de toewijding."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen