Messi looft De Ligt en De Jong: "Zijn twee goede voetballers"

27 december 2018, 10:58

Lionel Messi heeft zich lovend uitgelaten over Ajacieden Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt. De sterspeler van FC Barcelona denkt dat het duo geschikt is om op termijn in Catalonië te spelen. "Ze komen uit een opleiding die erg op die van FC Barcelona lijkt. Er wordt in Amsterdam op een soortgelijke manier gewerkt zoals hier."

Dat vertelt hij in een interview met Marca, waarin hij de Gouden Bal uitgereikt heeft gekregen "Bij Ajax houden ze er ook van om veel balbezit te hebben", aldus de kleine Argentijn. "Ze hebben veel jonge spelers die zorgvuldig aan de bal zijn. De Ligt en De Jong zijn twee goede voetballers." Het Ajax-duo wordt al langere tijd aan diverse clubs gelinkt, waaronder dus FC Barcelona.

Guardiola

Verder ging Messi ook in op het feit dat hij nog een keer graag onder Pep Guardiola zou spelen. "Ik zou graag weer eens met hem samenwerken, hij is een van de beste coaches ter wereld. Maar het is natuurlijk een ingewikkelde zaak", doelt de aanvaller op het feit dat hij momenteel werkzaam is bij Manchester City.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen