Ancelotti woest na racisme jegens verdediger Koulibaly

27 december 2018, 08:52

De normaliter zo rustige Carlo Ancelotti heeft zich ziedend uitgelaten over de fans van Internazionale. De oefenmeester van Napoli vond dat de aanhangers van de thuisploeg zijn spelers racistisch benaderde en vroeg de scheidsrechter meermaals het duel te staken, nadat Kalidou Koulibaly het mikpunt was van racisme. "De arbiter wilde niet staken, ondanks dat we het drie keer vroegen. Waar ligt dan de grens?", vroeg de boze coach zich af.

In de Italiaanse media ging hij in op het racisme jegens de verdediger. "Hoevaak moeten we het dan vragen? Vier keer. Vijf keer misschien?", aldus Ancelotti. "Koulibaly was emotioneel. Dat is logisch, want normaal is hij beleefd en professioneel." Ditmaal kreeg hij vlak voor tijd een rode kaart, nadat hij twee keer geel kreeg binnen een minuut. Zijn tweede kaart was voor een cynisch applaus richting de scheidsrechter, voor zijn eerste gele kaart en ongetwijfeld ook voor het feit dat hij de wedstrijd niet stil wilde leggen.

"De volgende keer stappen we gewoon van het veld", verzekert Ancelotti. "Ook als dat betekent dat we dan de wedstrijd verliezen." De 'Inter-fans' maakten apengeluiden en zongen spreekkoren richting Koulibaly, die zelf na het duel via Twitter reageerde en liet weten trots te zijn op zijn komaf.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen