Internazionale dompelt Napoli in extremis in rouw

26 december 2018, 22:38

Napoli is er niet in geslaagd om in de achttiende speelronde van de Serie A het gat met Juventus te verkleinen. De Oude Dame liet woensdagmiddag verrassend punten liggen tegen Atalanta Bergamo (2-2), waardoor de club uit Napels de mogelijkheid kreeg het gat met de koploper te verkleinen. Op bezoek bij het Internazionale ging Napoli door een laat doelpunt echter met 1-0 onderuit. Stefan de Vrij deed bij de thuisploeg de hele wedstrijd mee.

De Italiaanse kraker tussen de nummers drie en twee van de Serie A begon spectaculair. Mauro Icardi besloot om direct vanuit de aftrap het doel van de bezoekers onder vuur te nemen. De enigszins verraste doelman Alex Meret zag de inzet van de teamgenoot van De Vrij op de lat eindigen. Het bleek het begin van een wedstrijd waarin genoeg kansen vielen noteren, maar het lang duurde voordat er werd gescoord.

Pas in de blessuretijd viel het eerste en enige doelpunt van de wedstrijd. Met een bekeken schot besliste Lautaro Martinez de Italiaanse kraker. Napoli stond op dat moment met tien man op het veld omdat Kalidou Koulibaly tien minuten eerder zijn tweede gele kaart had gekregen. Na het doelpunt van Martinez kreeg ook Lorenzo Insigne rood, waardoor Napoli de wedstrijd met negen man eindigde.

Door de uitslagen in Bergamo en Milaan staat Juventus nu negen punten los van Napoli. De club uit Napels heeft weer een voorsprong van vijf punten op nummer drie Internazionale.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen