Matige vorm Real deert Onana niet: "Vorig jaar vergelijkbaar"

26 december 2018, 11:17

Ajax-doelman André Onana denkt niet dat de matige prestaties van Real Madrid in La Liga invloed hebben op het tweeluik met de Amsterdammes in de achtste finales van de Champions League. De Kameroener ziet echter ook progressie bij zijn eigen team: "We zijn nog jong, maar hebben nu meer ervaring."

Onana vertelt dat in een interview met Marca, waarin hij onder andere het Ajax van nu afzet tegen het Ajax van de Europa League-finale tegen Manchester United. De mindere prestaties van Real deren de doelman niet: "Het is een geweldig team. We weten dat ze dit jaar niet zo goed zijn als in voorgaande seizoenen, maar het blijft Real Madrid. Vorig jaar zagen we dat ze in een vergelijkbare situatie verkeerden, uiteindelijk wonnen ze de Champions League."

Hij is niet van plan zich met Ajax aan te passen aan de grootmacht. "We kunnen verzekeren dat we niet teruguit gaan lopen. Om te winnen, moeten we naar onze ideeën spelen. Je kunt verliezen omdat de tegenstander beter is, maar niet omdat we bang zijn om ons spel te spelen of aan te vallen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen