Snel debuut verbaasde Klaassen, die niet eens alle namen kende

26 december 2018, 14:59

Davy Klaassen verruilde Everton deze zomer voor Werder Bremen. Een dag nadat hij zijn contract had getekend, kwam Klaassen al in actie voor de Duitse club. Dat was geen makkie voor de middenvelder, die achteraf toegeeft op dat moment niet eens alle namen te kennen.

"Ik keek uit naar Bremen, maar ik was ook een beetje nerveus. Ik wist eerlijk gezegd niet wat ik kon verwachten", aldus onze landgenoot op de officiële website van Werder Bremen. "24 uur nadat ik mijn contract had getekend, vertelde Florian (Khofeldt, red.) me dat ik in de basis startte. dat was een grappig situatie, ik wist niet eens de namen van alle teamgenoten. Die heb ik in de volgend dagen pas geleerd."

Klaassen doet ook en boekje open over de hechte band met zijn grootvader. "Ik heb echt een goede relatie met hem. Met hem praat ik over alles. Toen ik tien was en overstapte naar Ajax bracht mijn opa me elke dag naar het trainen en pikte hij me ook weer op." Zo kijkt Klaassen terug op een wisselvallig 2018: "Op voetbalgebied was het een half jaar goed en een half jaar niet", doelt de middenvelder op het tegenvallende eerste half jaar bij Everton en zijn herstel in Duitsland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen