Hazard ziet het succesvolle WK met België als doorbraak

25 december 2018, 10:11   Bijgewerkt: 25 december 2018, 10:35

Eden Hazard denkt dat het WK in Rusland afgelopen zomer heeft gezorgd voor de grote doorbraak én bekendheid bij het grote publiek. Met België haalde hij bijna de finale en maakte hij veel indruk door de zilveren bal te krijgen. "Vóór het WK dachten mensen dat ik gewoon een goede speler was, maar na het WK vonden ze mij een van de besten van de wereld."

Dat vertelt hij op de clubsite van Chelsea. In zekere zin ziet hij het WK in Rusland dus ook als een persoonlijke doorbraak. "Dat is wel het niveau dat ik wil bereiken en wil blijven bereiken", legt hij uit. "Ik speel voor een van de grootste clubs ter wereld. Samen moeten we meer doelpunten maken en meer prijzen winnen. En als je voor Chelsea speelt, wil je de belangrijkste prijzen pakken en bijvoorbeeld de Champions League-finale te halen."

Ook is zijn rol veranderd ten opzichte van vorig seizoen: onder Maurizio Sarri is hij meer een spelmaker geworden dan een vleugelspeler. "Dus sta ik meer in de as. Mijn belangrijkste rol is om mijn teamgenoten beter te laten spelen. Ik speel dan ook voor hen", aldus Hazard.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen