Benítez: "Als Newcastle United zich handhaaft, is dat een wonder"

24 december 2018, 23:34

Newcastle United bleef vorig seizoen ver weg van de degradatiezone, maar Rafael Benítez waarschuwt supporters van de Engelse club dat handhaving in de Premier League geen vanzelfsprekendheid is. De Spaanse oefenmeester denkt dat het een hels karwei wordt om voor het tweede jaar op rij uit de problemen te blijven.

"We moeten realistisch zijn: we zullen het hele seizoen in het rechterrijtje staan", aldus de trainer van de huidige nummer vijftien van de Premier League op de persconferentie in aanloop naar het uitduel met koploper Liverpool. "Als aan het einde van het seizoen drie clubs onder ons staan, is dat een wonder. Dat was ook vorig seizoen een mirakel. Men dacht dat we vrij simpel op de tiende plaats waren geëindigd, maar als we net iets minder wedstrijden hadden gewonnen, stonden we bij de laatste vijf."

Benítez ziet Newcastle's concurrenten met geld smijten. "Iedereen die denkt dat we zomaar een club kunnen verslaan die in de zomer honderd miljoen pond uitgaf, zit goed mis", besluit de Spanjaard. Newcastle United staat vijf punten boven de degradatiezone en speelt tot het nieuwe jaar nog tegen Liverpool en Watford.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen