Branderhorst hoopt Wellenreuther definitief uit basis te verdringen

24 december 2018, 21:34

Niet Timon Wellenreuther, maar Mattijs Branderhorst stond zondag onder de lat bij Willem II. De Duitse doelman was één van de vier spelers die door Adrie Koster disciplinair was geschorst voor het uitduel met FC Emmen. Daardoor mocht Branderhorst voor de eerste keer dit seizoen opdraven in de Eredivisie. De 24-jarige keeper hoopt dat hij Koster heeft kunnen overtuigen van zijn kwaliteiten.

Branderhorst weet niet of Koster in de tweede seizoenshelft 'gewoon' weer voor de gestrafte Wellenreuther kiest. "Feit is wel dat ik er beter voor sta dan voor de wedstrijd, ik heb me weer kunnen laten zien, het is aan de trainer om een keuze te maken", zegt hij via de officiële kanalen van Willem II.

Op de wedstrijddag kreeg Branderhorst te horen dat hij zou spelen. "Zo kort voor de wedstrijd is er sowieso geen tijd meer om je zenuwachtig te maken. Het is even schakelen en meteen focussen op je rol. Ik heb weliswaar een paar wedstrijden met Willlem II 2 achter de rug, maar dit is dan toch weer net even anders", aldus de doelman.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen