Ronald de Boer: "Nu dacht Frank: ik moet mezelf weer laten zien"

24 december 2018, 19:42

Na meer dan een jaar zonder club te hebben gezeten tekende Frank de Boer zondag een vierjarig contract bij Atlanta United. De Nederlandse trainer wordt in de Verenigde Staten de opvolger van de vertrokken Gerardo Martino. Waarom De Boer heeft gekozen voor een avontuur buiten Europa, legt zijn broer Ronald uit.

"Hij zat al een tijdje onder de radar, was niet meer echt in beeld. Soms kwamen er clubs waarvan hij dacht: die doe ik nog niet. Nu dacht hij: ik moet mezelf weer laten zien, anders vergeten mensen dat je trainer bent", vertelt de analist aan het FOX Sports-programma De Tafel van Kees.

De Boer denkt dat het niveau in de Amerikaanse competitie niet moet worden onderschat. "Toevallig ben ik er drie maanden zelf geweest met Ajax. De MLS is stijgende qua niveau, het is een groeiende sport", gaat hij verder. "Gemiddeld hebben ze meer toeschouwers dan bij Manchester City."

Volgens De Boer wilde broer Frank graag weer op het veld staan. "Het ging te veel kriebelen. Vier jaar en dan kijken wat het wordt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen