Heerenveen-duo mist door schorsing duels met Ajax

24 december 2018, 17:11

Yuki Kobayashi en Ben Rienstra zullen niet van de partij zijn als sc Heerenveen het na de winterstop twee keer opneemt tegen Ajax. De middenvelders zijn naar aanleiding van hun rode kaart tegen NAC Breda (4-2 verlies) voor twee wedstrijden geschorst. Heerenveen heeft het schikkingsvoorstel van twee duels plus één voorwaardelijk geaccepteerd.

Beide middenvelders mochten al in de eerste helft van de wedstrijd in Breda inrukken. Rienstra kreeg na veertien minuten rood, vlak voor rust werd Kobayashi eveneens weggestuurd. Ook trainer Jan Olde Riekerink kreeg een rode prent, maar de KNVB heeft nog geen uitspraak gedaan over zijn schorsing.

Heerenveen begint op 20 januari de tweede seizoenshelft met een competitiewedstrijd tegen Ajax. Vier dagen later zijn de Amsterdammers wederom de tegenstander, dan in de KNVB Beker.

Diederik Boer

Ook Diederik Boer mist de start van de tweede seizoenshelft. De doelman van PEC Zwolle kreeg afgelopen zaterdag rood tegen VVV-Venlo (2-0 verlies) en moet brommen tegen Feyenoord en Heracles Almelo.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen