FC Groningen huurt na Bel Hassani ook bankzitter Bruns

24 december 2018, 15:13   Bijgewerkt: 24 december 2018, 18:36

Ook Thomas Bruns komt op huurbasis naar FC Groningen. De noorderlingen nemen de 26-jarige middenvelder tijdelijk over van Vitesse, waar Bruns weinig perspectief had op speeltijd. Alleen een medische keuring staat de overgang nog in de weg. Groningen verzekerde zich maandag ook al van de diensten van Iliass Bel Hassani.

"De afgelopen periode heb ik er veel met Mike te Wierik (aanvoerder van FC Groningen, red.) over gesproken. Ik ken hem goed van onze jaren bij Heracles Almelo. Ik heb mijn keuze op gevoel gemaakt", zegt Bruns op het clubkanaal van de Trots van het Noorden. "FC Groningen is een volksclub, waar hard werken en normaal doen voorop staan. Dat past bij mij. We gaan na de winterstop alles op alles zetten en knallen."

Bruns kende zijn beste tijd bij Heracles en dat leverde hem ook een transfer naar Vitesse op. Maar onder Leonid Slutsky kwam hij dit seizoen tot slechts 106 Eredivisie-minuten. "Bij Vitesse komt hij te weinig aan spelen toe en wij denken dat we zijn kwaliteiten en ervaring goed kunnen gebruiken. Het is mooi dat we vanaf het nieuwe jaar over Thomas kunnen beschikken", aldus Ron Jans, manager technische zaken van Groningen.

Lees ook: FC Groningen huurt Bel Hassani mét optie tot koop

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen