Uitgefloten Isimat-Mirin: "Volgens mij niet alleen voor mij bedoeld"

24 december 2018, 20:11

Nicolas Isimat-Mirin kreeg tegen AZ (2-1) zijn eerste basisplaats van dit seizoen in een Eredivisie-wedstrijd, maar werd uitgefloten door het eigen publiek. "Ik heb dat niet persoonlijk opgevat, want het was volgens mij niet alleen voor mij bedoeld", zegt de Fransman.

Isimat speelde, omdat Daniel Schwaab (privé-omstandigheden) en Trent Sainsbury (ziek) afwezig waren. In de slecht eerste helft van PSV was hij de gebeten hond. "Het was meer de manier waarop wij als team speelden die eerste helft", zegt hij in De Telegraaf. "Ik accepteer de kritiek van de trainer en ook van de fans. Ze zijn er altijd, ook in slechte tijden. Uiteindelijk was het een interessante en mooie avond. Ik ben blij met de overwinning. We zijn winterkampioen, maar dat is nog geen titel natuurlijk."

Mark van Bommel uitte zich onlangs nog erg kritisch over Isimat, die het volgens de trainer niet zou verdienen te spelen. "Dat hoort bij voetbal. Ik heb geantwoord op het veld. Mijn teamgenoten hebben me goed geholpen tijdens de wedstrijd. Ik merkte toch dat het anders is, als je een tijd geen wedstrijden meer hebt gespeeld. Gelukkig heb ik wel wat ervaring, daardoor ik was niet gestrest."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen