Sporting lijdt eerste nederlaag met Keizer aan het roer

23 december 2018, 22:59

Marcel Keizer is niet langer ongeslagen als trainer van Sporting Portugal. Het team van de Nederlandse oefenmeester ging zondagavond op bezoek bij Vitória Guimarães verrassend met 1-0 onderuit. Doordat concurrenten FC Porto en Benfica eerder op de zondag wél wonnen, doet de nederlaag in Noord-Portugal extra veel pijn voor Sporting.

Met Keizer aan het roer wist Sporting de voorgaande wedstrijden wel te winnen. Sinds zijn aanstelling won de Portugese club niet alleen zeven keer, maar wist het ook dertig keer te scoren. Een gebrek aan doelpunten brak Sporting zondag in Guimarães juist op. Bas Dost, die sinds zijn terugkeer van een blessure enorm op schot is, wist het net ook niet te vinden.

Guimarães maakte halverwege de eerste helft de enige goal van de wedstrijd. Tózé werd de matchwinnaar. Bij de thuisploeg kwam ook Ola John binnen de lijnen. De oud-aanvaller van onder meer FC Twente mocht voor de elfde keer dit seizoen opdraven in de Portugese competitie. Door de remise blijft Sporting steken op de derde plaats met een achterstand van vijf punten op koploper Porto.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen