Berghuis stelt dat Feyenoord zich in een 'niemandsland' bevindt

23 december 2018, 21:50

Steven Berghuis is niet te spreken over de wijze waarop Feyenoord zondag voor de dag kwam tegen ADO Den Haag. De buitenspeler is met name ontevreden over het veldspel van de Rotterdammers. Feyenoord speelde in Den Haag met 2-2 gelijk, waardoor halverwege het seizoen de titelkansen definitief verkeken zijn.

Nummers één en twee Ajax en PSV hebben een voorsprong van respectievelijk twaalf en tien punten op Feyenoord. De Rotterdammers hoeven eigenlijk ook niet achterom te kijken, want nummer vier FC Utrecht heeft acht punten minder. "Het is een soort niemandsland nu op de ranglijst", concludeert de aanvaller in gesprek met FOX Sports.

Berghuis verwijt zijn teamgenoten dat er te weinig initiatief wordt genomen en de bal niet snel genoeg naar voren wordt gespeeld. "Dan maak je het jezelf zo moeilijk elke keer. We blijven de fouten herhalen. Ik denk dat er heel veel winst te behalen is in het spel, zodat we dit soort clubs makkelijker verslaan. ADO wil de strijd aangaan, daar moet je goed voetbal tegenover zetten."

Lees ook: Van Bronckhorst over wisselvalligheid: "Het moet constanter"

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen