Lukkien denkt dat Emmen nog zeventien punten nodig heeft

Lukkien denkt dat Emmen nog zeventien punten nodig heeft

23 december 2018 – Halverwege het seizoen staat FC Emmen er met zeventien punten uit zeventien wedstrijden goed voor in de Eredivisie. De weg is nog lang, maar handhaving lijkt een reëel doel voor de Eredivisie-debutant. Dick Lukkien is tevreden over hoe de eerste seizoenshelft is verlopen en mikt na de winterstop op nóg zeventien punten.Na de 0-2 nederlaag tegen Willem II is het vakantie voor de spelers van Emmen. "We hebben keihard gewerkt, het kost heel veel energie om op dit niveau te spelen. Dat merk ik ook aan mij spelers. Ik vind het persoonlijk wel lekker om even tien dagen vrij te zijn. Dan komt er een prachtige tweede seizoenshelft aan waarin we onze huid weer duur gaan verkopen. En we gaan nog een keer proberen zeventien punten te halen, dan denk ik dat we erin blijven", aldus Lukkien tegenover FOX Sports.

Emmen slaagde er zondag niet in om de eerste seizoenshelft af te sluiten met een goed resultaat. Desondanks is Lukkien zeer trots op zijn spelersgroep. "Iedere week geven we alles, af en toe is dat iets te wisselvallig in niveau. Dat vind ik ook wel logisch, want we spelen met negen spelers die vorig jaar nog in de Eerste Divisie speelden."

Versterkingen
Onder meer NAC Breda en De Graafschap - concurrenten van Emmen - gaan zich in de winterstop versterken. Mogelijk roert de promovendus zich ook op de transfermarkt. "Je hebt altijd wensen als trainer. Dat weet de clubleiding ook en daar kijken we rustig naar."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zondag 20 oktober 2019

  2. zaterdag 19 oktober 2019

  3. vrijdag 18 oktober 2019