Slutsky: "De eerste keer dit seizoen dat we karakter toonden"

23 december 2018, 20:03

Leonid Slutsky houdt gemengde gevoelens over aan de remise tegen De Graafschap. De trainer van Vitesse baalt enerzijds van het puntenverlies tegen de hekkensluiter, maar is anderzijds tevreden over de strijd die zijn ploeg geleverd heeft. Op de Vijverberg eindigde de Gelderse derby in 2-2.

"Het is de eerste keer dit seizoen dat we karakter toonden in een wedstrijd", vertelt de Russische oefenmeester aan Omroep Gelderland. Vitesse knokte zich twee keer terug van een achterstand. "Het was een echte derby. Ik genoot van de sfeer, iedereen was van het begin tot het eind geboeid."

"Het was zwaar, maar ik vertelde in de rust tegen mijn jongens dat ze moesten straatvechten. Vechten voor hun trots. Dat deden ze en daardoor was het een echte Engelse wedstrijd, niet Hollands. Dat is dus mogelijk in een derby", gaat Slutsky verder.

In de tweede seizoenshelft hoopt Slutsky Vitesse, dat nu vijfde staat, naar de vierde plek te loodsen. "Ik weet nu alles over de teamspirit en de karakters in mijn team. We zullen in de tweede seizoenshelft vechten om vierde te worden in de competitie. Het kan, maar het zal niet makkelijk worden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen