Groenendijk: "Als El Khayati gaat, heeft hij het volledig verdiend"

23 december 2018, 19:55

Het is nog maar de vraag of Nasser El Khayati ook in de tweede seizoenshelft speler van ADO Den Haag is. De clubtopscorer maakt er geen geheim van dat hij een stap hogerop wil maken, maar dan moet de juiste club zich wel aandienen. Alfons Groenendijk hoopt dat El Khayati nog een tijdje in Den Haag blijft hangen.

De middenvelder was zondag tegen Feyenoord wéér goud waard voor ADO. Met twee doelpunten had hij een enorm aandeel in de 2-2 remise tegen de Rotterdammers. "Buiten zijn goals speelde hij een heel goede wedstrijd. De aannames en slimmigheidjes, ik kan er heel erg van genieten. Ik kan alleen maar hopen dat hij na de winter nog bij ons is", aldus Groenendijk tegen de NOS.

"Natuurlijk hou je rekening met alle scenario's. Als hij gaat, dan heeft hij het volledig verdiend. Dan moet je ook als coach je verlies durven nemen", gaat de coach verder. Vooralsnog is El Khayati speler van ADO. "Hij is gewoon bij ons, ik ga ervan uit hij blijft en dat we nog een half jaar van hem kunnen genieten."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen