Laat doelpunt bezorgt Wolfsburg overwinning tegen Augsburg

23 december 2018, 17:40

VfL Wolfsburg heeft zondagmiddag door een laat doelpunt drie punten overgehouden aan het uitduel met Augsburg. Yannick Gerhardt werd in Zuid-Duitsland de matchwinner. Vlak voor het ingaan van de blessuretijd maakte de middenvelder de winnende 2-3.

Twee Nederlanders stonden aan de aftrap in Augsburg: Jeffrey Gouweleeuw en Wout Weghorst. Laatstgenoemde maakte vorige week nog zijn zesde competitiedoelpunt van het seizoen, maar was in de laatste wedstrijd van het kalenderjaar niet trefzeker. Zijn teamgenoot Josuha Guilavogui wél. Hij opende na een halfuur de score. Met zijn eerste goal in dienst van Wolfsburg verdubbelde William niet veel later de marge.

Na rust leken de bezoekers de zege weg te geven. Nadat Rani Khedira de aansluitingstreffer had gemaakt, zorgde Sergio Córdova na een uur spelen voor de gelijkmaker. In de slotfase trok Wolfsburg de wedstrijd alsnog naar zich toe. Uit een snelle tegenaanval scoorde Gerhardt van dichtbij raak. Het team van Weghorst stijgt door de zege naar een knappe vijfde plaats in de Bundesliga. Augsburg is terug te vinden op de vijftiende plek.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen