Sarri vond dat Chelsea uit elkaar viel na tegentreffer van Vardy

23 december 2018, 12:20

Maurizio Sarri vond ondanks de nederlaag dat zijn Chelsea heel lang gewoon goed speelde tegen Leicester City. Pas nadat Jamie Vardy de score had geopend namens de bezoekers, zag de Italiaanse coach hoe zijn spelers plots andere dingen gingen doen. "We hebben 55 minuten goed gespeeld, na het doelpunt hebben we gek gereageerd en niet op de juiste weg. We werden elf verschillende spelers in plaats van een team."

Dat vertelde hij na de 0-1 thuisnederlaag tegen The Foxes. "Er was mentale verwarring na het tegendoelpunt", zag de coach. "Wat er gebeurde? Geen idee, dan had ik het voor de wedstrijd wel opgelost. Het is moeilijk te begrijpen, want mijn spelers hebben veel ervaring." Volgens Sarri had hij wel elf spelers kunnen wisselen bij Chelsea.

Na deze forse domper is er voor Chelsea niet veel tijd om bij te komen, realiseert ook Sarri. Watford en Crystal Palace wachten nog voor de jaarwisseling voor The Blues. "Het is belangrijk om dan positief te spelen. In dit duel hadden we een slechte reactie na een tegendoelpunt, ik wil over drie dagen een betere reactie zien. Ik denk dat het goed is om snel weer te spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen