Te Vrede: "Ben altijd een scorende gier voor de goal geweest"

22 december 2018, 10:49

NAC Breda draait dit seizoen absoluut niet goed, maar toch is Mitchell te Vrede aardig op dreef in de spits. De spits staat al op zeven doelpunten en voelt zich goed in de spits bij de club. Hij hoopt het zaterdagavond weer te kunnen laten zien tegen sc Heerenveen.

Tegen BN De Stem stelt Te Vrede dat hij inderdaad in goede vorm steekt. "Ik moet zeggen dat ik bij NAC aardig wat mooie goals heb gemaakt. Zo zie je maar weer. Bij Feyenoord waren het altijd kopballen of intikkertjes door gewoon op de juiste plek te staan. Nu zijn het best lekkere goals ja. Dat is goed voor je vertrouwen uiteraard. Van zo'n doelpunt groei je in de wedstrijd. Het geeft een heerlijk gevoel, want een spits leeft op goals", zegt de aanvalsleider.

Te Vrede speelde onder meer bij Excelsior, Feyenoord en sc Heerenveen, maar één ding is volgens hem altijd hetzelfde gebleven. "Dat ik altijd een scorende gier voor de goal ben geweest. Dan ga je vanzelf lopen. Nu zelfs meer dan in het begin. Het grotemannenwerk is toch anders dan spits zijn in de jeugd", vindt de 27-jarige aanvaller.

Vanavond hoopt hij met NAC te winnen van zijn oude club Heerenveen. "Ik heb niks met Heerenveen. Ik speel bij NAC. Dus zal ik er ook geen moeite mee hebben om te juichen als ik zaterdagavond scoor. Dan zoek ik weer lekker onze fans op."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen