BILD: Bosz staat op het punt te tekenen bij Leverkusen

22 december 2018, 00:15   Bijgewerkt: 22 december 2018, 09:21

Peter Bosz gaat waarschijnlijk weer aan de slag in de Bundesliga. Verscheidene Duitse media, waaronder BILD, melden dat de Nederlandse trainer op een paar details na rond is met Bayer Leverkusen. Voordat Bosz door Leverkusen wordt aangesteld, zal de club eerst nog afscheid moeten nemen van de zittende trainer Heiko Herrlich.

De clubleiding van Bayer Leverkusen zou op het punt staan Herrlich te ontslaan. Daarna lijkt het een kwestie van tijd voordat de Duitse club de komst van Bosz wereldkundig maakt. Leverkusen bevindt zich vlak voor het einde van de eerste seizoenshelft op de tiende plaats in de Bundesliga.

Gaat Bosz daadwerkelijk aan de slag bij de Werkself, dan wordt het zijn tweede avontuur in de Bundesliga. Vorig seizoen was de Nederlander trainer van Borussia Dortmund. Bosz begon voortvarend aan het Duitse avontuur, maar na een reeks teleurstellende resultaten werd de oud-trainer van Ajax na 163 dagen ontslagen.

Bosz is niet de enige Nederlandse trainer die deze winter een nieuwe werkgever lijkt te vinden. Frank de Boer wordt door Amerikaanse media genoemd als trainer van Atlanta United. [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/343409/cocu-blijft-kandidaat-voor-openstaande-vacature-bij-anderlecht/,_blank,Phillip Cocu] wordt begeerd door Anderlecht.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen