Van Dijk met goal belangrijk voor winnend Liverpool

21 december 2018, 22:55

Virgil van Dijk heeft Liverpool vrijdagavond met een doelpunt geholpen aan een 0-2 zege op Wolverhampton Wanderers. De Nederlandse verdediger zorgde er halverwege de tweede helft voor dat zijn ploeg een rustige slotfase tegemoet ging. Door de zege staat Liverpool vier punten los van Manchester City, dat zaterdagmiddag in actie komt tegen Crystal Palace.

Scoren in de Premier League deed Van Dijk nog niet voor Liverpool. Daar kwam op bezoek bij Wolverhampton Wanderers verandering in. Met een slimme voetbeweging promoveerde hij na 68 minuten spelen een scherpe voorzet van Mohamed Salah tot doelpunt. De aanvaller uit Egypte had veertig minuten daarvoor de score geopend. Uit een lage voorzet van Fabinho schoot Salah raak. Georginio Wijnaldum begon voor de verandering niet in de basis; hij kwam een kwartier voor tijd voor Firminho binnen de lijnen.

Liverpool is door de zege bij de Wolves nog altijd ongeslagen in de Premier League. Sinds begin november heeft het team van trainer Jürgen Klopp zelfs geen puntenverlies meer geleden. Achterover leunend kan Liverpool nu afwachten wat Manchester City zaterdag tegen Crystal Palace doet. Voor oud en nieuw speelt Liverpool nog tegen Newcastle United en Arsenal. Daarna, op 3 januari, staat het uitduel met City op de planning.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen