Investeerders gaan De Graafschap helpen op de transfermarkt

21 december 2018, 21:42   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Investeerders gaan De Graafschap helpen om in januari de nodige versterkingen te halen. De Superboeren willen zich de komende transferperiode in iedere linie te versterken. Door de selectie van een kwaliteitsinjectie te voorzien hoopt De Graafschap zich in de Eredivisie te handhaven.

Met hulp van geldschieters kan de hekkensluiter zich roeren op de transfermarkt. "Er komt dankzij de investeerders geld vrij om ons te versterken. In elke linie willen we ons graag versterken in de as. We hebben al veel spelers in kaart, maar we zoeken echt naar kwaliteit in plaats van kwantiteit", vertelt technisch manager Peter Hofstede tegen Omroep Gelderland.

"Wij willen allemaal heel graag in de Eredivisie blijven. Met drie of vier goede aankopen zou ons dat wat meer garantie geven", gaat hij verder. Vincent Vermeij is één van de spelers waar De Graafschap aan denkt. De spits voor een half seizoen huren van Heracles Almelo zit er waarschijnlijk niet in. "Zijn contract loopt komende zomer af, dus dat lijkt me niet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen