ESPN: Frank de Boer in beeld bij MLS-club Atlanta United

ESPN: Frank de Boer in beeld bij MLS-club Atlanta United

21 december 2018 – Frank de Boer gaat mogelijk aan de slag in de Major League Soccer. ESPN meldt dat de Nederlandse trainer in beeld is bij Atlanta United. Tegenover De Telegraaf zei De Boer vrijdag nog dat hij dicht bij een nieuw avontuur was.Het gerucht uit de Verenigde Staten strookt in elk geval met wat De Boer het dagblad vertelde. De oud-coach van Ajax zei dat er iets in het buitenland speelde. Atlanta United zit sinds het vertrek van Gerardo Martino zonder trainer. De Argentijn vertrok onlangs nadat de club de MLS-titel greep.

De 48-jarige De Boer zit al geruime tijd zonder club. Meer dan een jaar geleden werd de oud-trainer van Ajax na een dramatische seizoensstart ontslagen bij Crystal Palace. Zijn vorige buitenlandse avontuur, bij Internazionale, mislukte eveneens.

De Boer werd onlangs ook in verband gebracht met Anderlecht, maar daar lijkt hij niet aan de slag te gaan. De Belgische club heeft een andere Nederlander, Phillip Cocu, hoog op het verlanglijstje staan. Het is echter nog maar de vraag of Cocu vlak na zijn ontslag bij Fenerbahçe alweer aan de slag wil.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. woensdag 21 augustus 2019

  2. dinsdag 20 augustus 2019