Hake: "We willen met een goed gevoel de winterstop in"

21 december 2018, 18:29

Het is nog niet het seizoen van SC Cambuur. De Leeuwarders bevinden zich op de twaalfde plaats in de Eerste Divisie en werden midweeks in het bekertoernooi uitgeschakeld door Fortuna Sittard. René Hake hoopt dat de eerste seizoenshelft zondag toch nog een positief einde krijgt.

Dan gaat Cambuur op bezoek bij MVV, dat twee plekken hoger staat. "Bij winst ga je over ze heen op de ranglijst en sta je met wat geluk weer in het linkerrijtje. Sowieso willen we met een goed gevoel de winterstop in en dat kan alleen met een overwinning. We weten dus wat ons te doen staat", aldus Hake via de officiële clubkanalen.

Afgelopen woensdag ging Cambuur met 2-1 onderuit in Sittard. Hake baalt van het verlies, maar vindt met name de manier waarop de Leeuwarders voor de dag kwamen pijnlijk. Cambuur heeft derhalve besloten om niet alvast op de zaterdag, maar zondagochtend pas naar Maastricht af te reizen voor de verre uitwedstrijd.

Hake legt uit waarom. "We doen hier op de club alles om de perfecte randvoorwaarden te creëren en dat is echt niet vanzelfsprekend in de Eerste Divisie. Dan kan het niet zo zijn dat we ons zo presenteren in zo'n belangrijke wedstrijd", besluit hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen