Van der Gaag spreekt van 'bewogen eerste halfjaar' bij NAC

21 december 2018, 16:34

In de laatste wedstrijd van 2018 hoopt NAC Breda nog drie broodnodige punten te grijpen om de matige eerste seizoenshelft nog enigszins hoopvol af te sluiten. Mitchell van der Gaag weet dat NAC bij een zege op sc Heerenveen wat lucht krijgt in de Eredivisie.

NAC staat voorlaatste met een punt meer dan De Graafschap. De laatste twee duels met Vitesse en PEC Zwolle leverden echter wel vier punten op. "De stijgende lijn is ingezet, die moeten we doortrekken naar Heerenveen", stelt Van der Gaag tegenover BN De Stem. Hij waakt echter voor teveel optimisme, omdat NAC het dit seizoen al eens eerder vergooide door na een goede serie bij Emmen te verliezen. "Dat is hard aangekomen, daarna zijn we toch weer opgestaan. We kunnen nu ook weer naar boven kijken."

Van der Gaag stapte in de zomer over van Excelsior naar NAC en heeft een 'bewogen eerste halfjaar' bij NAC beleefd. "Zowel op als buiten het veld. Spelers die kwamen en weggingen (Arijanet Muric, red.) en resultaten die niet goed waren..." Zaterdag hoopt Van der Gaag op een uitstekende sfeer tegen Heerenveen. "Dat speelt een grote rol, tegen Vitesse was het echt genieten. Maar het moet wel bij ons beginnen, wij moeten voor elkaar zien te krijgen dat ze achter ons gaan staan."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen