Poldervaart: "We zullen morgen zwaar aan de bak moeten"

21 december 2018, 15:48

Het jaar 2018 goed afsluiten, dat is het doel van de trainers van de Eredivisie-clubs. Dat geldt ook voor Adrie Poldervaart, die met Excelsior zaterdagavond thuis speelt tegen Heracles Almelo. Bij winst komt Excelsior op negentien punten.

"Heracles doet het natuurlijk hartstikke goed tot nu toe'', zegt Poldervaart over de nummer zeven van de competitie. "Ze hebben dit jaar een nieuwe trainer met nieuwe ideeën. Ze zijn heel goed gestart en daarna ging het wel iets minder, maar het is een geduchte tegenstander. Wij moeten ervoor zorgen dat we winnen en zo 2018 met een goed gevoel kunnen afsluiten.''

Excelsior bezet met zestien punten de veertiende plaats. "We zijn zestien wedstrijden onderweg en morgen is het seizoen dus precies op de helft. We hebben nu zestien punten en als we morgen zouden winnen, zijn dat er negentien. Als je uitgaat van 34 punten ,dan zouden we op koers liggen qua doelstelling. We hebben die punten echter nog niet en zullen morgen zwaar aan de bak moeten'', beseft Poldervaart.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen