Berghuis en Clasie zijn twijfelgevallen bij Feyenoord

21 december 2018, 15:29

Feyenoord werkt met twee twijfelgevallen toe naar de uitwedstrijd van zondag tegen ADO Den Haag. Achter Steven Berghuis en Jordy Clasie staat een vraagteken. Robin van Persie is goed uit het bekerduel van donderdag met FC Utrecht gekomen, ook Nicolai Jørgensen maakte zijn eerste minuten.

"Jordy heeft nog behoorlijk last van gisteren. Hij is dus een twijfelgeval voor zondag", citeert het clubkanaal Giovanni van Bronckhorst. Berghuis verliet het veld met een kuitblessure. "Hij is vandaag niet naar buiten geweest." Van Persie speelde tachtig minuten mee en heeft die goed verteerd. Naar alle waarschijnlijkheid is de aanvoerder beschikbaar tegen ADO. "Hij zag er vandaag fris uit en zo voelde hij zich ook. Hij gaf aan dat hij weinig problemen had en daar ben ik heel blij mee."

Blij is Van Bronckhorst ook met de teruggekeerde Jørgensen, die begin deze maand uitviel in de topper tegen PSV. "Nico heeft een aantal weken niet kunnen spelen en relatief nog niet veel getraind, maar hij zit goed in zijn vel. We bekijken morgen of en hoe we hem zondag kunnen gebruiken."

Al met al kampt Feyenoord de laatste tijd met de nodige blessures. "Sommige blessures zijn niet te verklaren. Het is iets wat zal blijven, voetbal is een contactsport. Jordy is daar een goed voorbeeld van. Tegen PSV kreeg hij een tik op het hoofd waardoor hij eruit moest, tegen Fortuna kreeg hij een knietje waarvan hij veel last van had en gisteren (donderdag, red.) op precies zelfde plek ontving hij weer een knietje. Ik denk dat je daar weinig aan kan doen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen