Henk de Jong: "Thuis tegen Vitesse is een speciale wedstrijd"

21 december 2018, 15:14

Het was de afgelopen dagen voor Henk de Jong zaak om de boel weer op de rit te krijgen bij De Graafschap, dat zondag met liefst 8-0 onderuit ging bij Ajax. De trainer wil daar niet te lang bij stilstaan en richt het vizier op de Gelderse derby van zondag tegen Vitesse.

"We zijn niet blijven hangen in Ajax-uit, maar doorgegaan naar de volgende. Dat moeten wij ook doen, als De Graafschap", zegt de coach op de website van de Superboeren. "Thuis tegen Vitesse is een speciale wedstrijd voor ons. Ik hoop dat we onze supporters kunnen vermaken en samen tot iets komen waar we met z'n allen achter staan."

De Graafschap staat laatste, maar kan in de laatste speelronde nog goede zaken doen. Dat Vitesse de tegenstander is, maakt het allemaal nog leuker voor De Graafschap. "Zo'n wedstrijd is altijd mooi om mee te maken. Als ik door Doetinchem loop, word ik aangesproken over deze wedstrijd. Maar ook bij de jongens zelf leeft het. We moeten namelijk goed de winterstop ingaan, het gaat om het gevoel dat we overhouden. Daar moeten we mee verder kunnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen