Sol wordt vader en is een twijfelgeval voor Emmen-uit

21 december 2018, 14:59

Het is nog niet helemaal zeker of Fran Sol zondagmiddag in actie kan komen bij Willem II, dat dan de degens kruist met FC Emmen. De spits kan een dezer dagen vader worden en is daardoor een twijfelgeval.

In principe speelt de Spanjaard gewoon, tenzij zijn vrouw voor het duel bevalt van hun kindje. "We moeten afwachten hoe de zaken zich ontwikkelen. Daarom is het lastig om twee dagen voor de wedstrijd uitspraken te doen over zijn aanwezigheid", zegt Adrie Koster via de digitale kanalen van Willem II. Koster heeft goede hoop dat zijn ploeg punten kan pakken in Emmen. "We hebben thuis niet voldoende punten behaald. Uit hebben we het daarentegen een stuk beter gedaan. Meestal is 't bij clubs andersom. Als we ervoor gaan zorgen dat we ook hier in Tilburg vaker winnen, dan gaat het op de ranglijst vanzelf ook de betere kant op."

Emmen staat twaalfde, terwijl Willem II een plaatsje lager genoteerd staat in de Eredivisie. "Emmen-uit is een belangrijke wedstrijd. Niet alleen voor ons, ook voor Emmen. Het verschil is maar één punt en de ploeg die wint zal net wat lekkerder de winterstop ingaan dan de ander."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen