Wormuth: "Als we winnen bij Excelsior, is de kerst mooier"

Wormuth: "Als we winnen bij Excelsior, is de kerst mooier"

21 december 2018 – Na twee forse nederlagen op rij krijgt Heracles Almelo zaterdag de kans om alsnog met een heel goed gevoel de winterstop in te gaan. De ploeg van Frank Wormuth gaat uit tegen Excelsior vol voor de winst, zegt de coach.Heracles staat met nog één duel te gaan voor de winterstop op de zevende plaats. "Wanneer we met een goed gevoel afsluiten? Als we winnen bij Excelsior, dan is de kerst mooier", zegt Wormuth op de clubwebsite. "Ik heb een goed gevoel over de groep, ze werken hard. We starten iedere uitwedstrijd als een duel dat we moeten winnen. En als je 23 punten hebt moet je natuurlijk ook weer wedstrijden gaan winnen. Naar onderen toe, maar ook als we rond plaats zeven willen blijven."

Natuurlijk is de eerste seizoenshelft prima verlopen voor Heracles, beseft Wormuth. "De situatie is nu nog vrij comfortabel, maar als we de komende wedstrijden niet gaan winnen komt je vanzelf in de 'must win' categorie uit. Dus benaderen we deze wedstrijd ook zo. Over de opstelling kan ik nu nog niets zeggen, maar we missen twee spelers door een schorsing en Tim Breukers is ziek, dus we moeten zeker iets veranderen."

De coach kan in Kralingen niet beschikken over Robin Pröpper, Jeff Hardeveld, Sebastian Jakubiak, Jesper Drost, Lennart Czyborra en Tim Breukers.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. dinsdag 20 augustus 2019

  2. maandag 19 augustus 2019